Hedemora Smådjurs Praktik

Dalarnas län

Information

601001-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hedemora Smådjurs Praktik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hedemora Smådjurs Praktik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hedemora som är den kommunen som Hedemora Smådjurs Praktik finns i.

Hedemora Smådjurs Praktik har varit registrerat sedan 1993-11-16 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hedemora Smådjurs Praktik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Hedemora Smådjurs Praktik är och det finns flera bolag i Hedemora som också är .

Firmatecknare för Hedemora Smådjurs Praktik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hedemora Smådjurs Praktik så kan ni göra det på telefon genom 0225-774222 eller genom brev på följande adress:

Veterinärpraktik med inriktning på smådjur.

Det finns olika personer som har en koppling med Hedemora Smådjurs Praktik och det är Gustafsson, Rolf Sören som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,