Övernora Allservice

Dalarnas län

Information

621111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Övernora Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Övernora Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hedemora som är den kommunen som Övernora Allservice finns i.

Övernora Allservice har varit registrerat sedan 1995-09-29 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Övernora Allservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Övernora Allservice är och det finns flera bolag i Hedemora som också är .

Firmatecknare för Övernora Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Övernora Allservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Montage, byggnation och transport.

Det finns olika personer som har en koppling med Övernora Allservice och det är Johansson, Karl Jörgen Peter som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,