Eurydike Musik & Text Produktion

Dalarnas län

Information

I Hedemora finns det ett Enskild firma som heter Eurydike Musik & Text Produktion. Det finns flera företag som liknar Eurydike Musik & Text Produktion i Dalarnas län. Hedemora är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2007-12-05 så har Eurydike Musik & Text Produktion varit registrerat. Idag är Eurydike Musik & Text Produktion och det finns fler företag som är det i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Eurydike Musik & Text Produktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Eurydike Musik & Text Produktion så kan ni göra det på 0225-12363.

Företaget ska bedriva musikverksamhet, såsom egna konserter, sångerska, musikproduktioner. Arrangemang av kulturevenemang, som konserter, festivaler och Master Classes. Litterär verksamhet, uppläsningar av poesi, föredrag, arrangemang av litteratur festivaler och författaraftnar. Pedagogisk verksamhet, sånglektioner, poesicirklar, skribentverksamhet. Produdera, förlägga böcker om opera och omkringliggande ämnen. Författarskola.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ståbi, Anna Maria Björnsdotter som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Eurydike Musik & Text Produktion har 630603-XXXX som sitt organisationsnummer.