Bostadsrättsföreningen Sutaren

Dalarnas län

Information

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upp- låta bostäder eller andra lägenheter under nyttjande- rätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Sutaren vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Hedemora så är Bostadsrättsföreningen Sutaren ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 1983-08-04 så skapades Bostadsrättsföreningen Sutaren och företaget är har ej F-skattsedel.

716456-4150 är organisationsnummret för företaget som finns i Hedemora.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Sutaren och det finns många företag som är i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sutaren så går det att nå dem via telefon på 0225-14075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Gutebrand, Björn Sigfrid -Wivägg, Bo Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Sutaren är Gutebrand, Björn Sigfrid som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gutebrand, Ingrid Marit Linnea som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wivägg, Bo Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestlund Rör, Zaida Valborg C som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wieholm, Stina Gull-Britt som är född 1936 och har titeln Suppleant, .