CeBeEvent

Dalarnas län

Information

730517-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CeBeEvent. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CeBeEvent är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hedemora som är den kommunen som CeBeEvent finns i.

CeBeEvent har varit registrerat sedan 2009-06-09 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för CeBeEvent så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

CeBeEvent är och det finns flera verksamheter i Hedemora som också är .

Firmatecknare för CeBeEvent är följande:

Vill ni komma i kontakt med CeBeEvent så kan ni göra det på telefon genom 0225-13904 eller genom brev på följande adress:

Event, Artisteri, Yoga

Det finns olika personer som har en koppling med CeBeEvent och det är Bergqvist, Amanda Cecilia Helena som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,