Bostadsrättsföreningen Renen

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Bostadsrättsföreningen Renen. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hedemora här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Renen tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Hedemora jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Renen är ej momsregistretat och har organisationsnummer 782000-0979.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Renen på följande adress Ö. Järnvägsg. 20 A, 776 35, Hedemora.

Bostadsrättsföreningen Renen är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Renen så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Almroth, Bengt Fredrik som är född 1971 och har titeln Suppleant . Edh Holmström, Linda Elisabeth som är född 1981 och har titeln Suppleant , Östman, Lars Tord som är född 1953 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta bo- stadshus, beläget å tomt nr 15 i kvarteret Renen i Hedemora, för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.