Handelsbolaget Sörmlands Kraft

Dalarnas län

Information

Handelsbolaget Sörmlands Kraft är ett bolag som finns i Hedemora. I Handelsbolaget Sörmlands Kraft finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg, Carl Christer som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Teimert, Hans Arne som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Sörmlands Kraft så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Sörmlands Kraft på telefon 08-256881.

Drift av små vattenkraftverk och därmed sammanhängande verksamhet samt reparation och renovering av maskiner och elektrisk utrust- ning.

Idag är Handelsbolaget Sörmlands Kraft av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Sörmlands Kraft är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Sörmlands Kraft innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Handelsbolaget Sörmlands Kraft är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Sörmlands Kraft så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Sörmlands Kraft har 916405-9942 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.