Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag

Dalarnas län

Information

916582-1522 är organisationsnummer för företaget Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hedemora som är den kommunen som Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag finns i.

Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-02-06 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hedemora som också är .

Firmatecknare för Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0225-711014 eller genom brev på följande adress:
Däljestigen 3, 776 35, Hedemora

Handel med dans- och gymnastikartiklar, skor, dräkter m m.

Det finns olika personer som har en koppling med Dans o Gymnastikshopen Handelsbolag och det är Lidholm, Kjell-Morgan som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Wartin Lidholm, Eva Carina som är född 1953 och har titeln Bolagsman,