Atexo Design & Sport Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hedemora och Atexo Design & Sport Handelsbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Atexo Design & Sport Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Atexo Design & Sport Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Atexo Design & Sport Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-03-12. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Hedemora där företaget finns i jobbar för att företag som Atexo Design & Sport Handelsbolag ska trivas.

I Hedemora så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med och tillverkning av textila produkter och därmed förenlig verksamhet. Handel med reflexmaterial, sport- och fritidsartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Atexo Design & Sport Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Atexo Design & Sport Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Atexo Design & Sport Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0225-21040.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Atexo Design & Sport Handelsbolag är Eriksson, Anneli Margareta som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Sundberg, Jan Tommy Lennarth som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Atexo Design & Sport Handelsbolag har 916942-0396 som sitt organisationsnummer.