Persbo Power Production Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Persbo Power Production Handelsbolag är ett bolag som finns i Hedemora. I Persbo Power Production Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aguilar, Ylva Ingegerd Persdotter som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Hoffman, Lena Margareta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Matsson, Inga Kristina som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Matsson, Leif Torsten som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Schapiro, Björn Christer som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Persbo Power Production Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Persbo Power Production Handelsbolag på telefon .

Kraftproduktion.

Idag är Persbo Power Production Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Persbo Power Production Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Persbo Power Production Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Persbo Power Production Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Persbo Power Production Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Ylva Aguilar och Inga Kristina Matsson gemensamt.

Persbo Power Production Handelsbolag har 969618-6122 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.