Paggilo Kommanditbolag

Dalarnas län

Information

Paggilo Kommanditbolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Paggilo Kommanditbolag finns. I Hedemora så finns det många olika Kommanditbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Paggilo Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Paggilo Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Paggilo Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsg. 36, 776 32, Hedemora men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-7837902.

Hedemora arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Paggilo Kommanditbolag har idag 969730-8733 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Paggilo Kommanditbolag

Försäljning av kläder.

I Paggilo Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Kenth Bertil som är född 1967 och har titeln Komplementär, Nyroos, Margot Marianne som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .