Ulla Zeidlitz Karlers

Dalarnas län

Information

Ulla Zeidlitz Karlers hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Ulla Zeidlitz Karlers finns. I Hedemora så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Ulla Zeidlitz Karlers tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Ulla Zeidlitz Karlers har funnits sedan och 2000-11-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulla Zeidlitz Karlers så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0225-33040.

Hedemora arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Ulla Zeidlitz Karlers har idag 440128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ulla Zeidlitz Karlers

Databasverksamhet. Registervård för databaser, strukturering av begreppsbildning med kontinuerlig återkoppling till den verksamhet som datoriseras samt dokumentation av rutiner, beslut, åtgärder m.m. vid uppbyggnad eller förändringar av databaser hos små och medelstora företag, föreningar, församlingar m.fl. Personalutbildning vid idrifttagnade av databaser.

I Ulla Zeidlitz Karlers så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zeidlitz Karlers, Astrid Ulla K som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .