Arnes Fastighetsservice

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hedemora och Arnes Fastighetsservice är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arnes Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för Arnes Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

Arnes Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 1989-01-04. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Hedemora där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arnes Fastighetsservice ska trivas.

Arnes Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Hedemora så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillsyn av fastigheter, gräsklippning, sopning, städning, snöröjning m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arnes Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Arnes Fastighetsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Arnes Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0225-772049.

.

De som är på något sätt har med Arnes Fastighetsservice är Forsberg, Arne Gustaf som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Arnes Fastighetsservice har 460202-XXXX som sitt organisationsnummer.