Engelsfors Allservice (EAS)

Dalarnas län

Information

Engelsfors Allservice (EAS) är ett av många bolag som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Engelsfors Allservice (EAS) finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Engelsfors Allservice (EAS) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-01-29.

Engelsfors Allservice (EAS) som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2004-04-05. Men sedan 2004-01-29 så har Engelsfors Allservice (EAS) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engelsfors Allservice (EAS) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-67020.

Hedemora arbetar för att bolag som Engelsfors Allservice (EAS) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Engelsfors Allservice (EAS). Det finns flera bolag i Dalarnas län.

Nytillverkning och reparationer av plastbåtar och andra plastprodukter såsom bilfronter, takboxar och mc-släp. Hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdsskötsel samt därmed förenliga tjänster. Reparation och ombyggnad av hus och lägenheter.

Firmatecknare för Engelsfors Allservice (EAS) är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engelsfors Allservice (EAS) och det är följande personer, Andersson, Marketta Ilona som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Engelsfors Allservice (EAS) är 470616-XXXX.