Roland Management

Dalarnas län

Information

Roland Management är ett bolag som finns i Hedemora. I Roland Management finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordin, Gert Roland som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Roland Management så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Roland Management på telefon 08-351555.

Konsult- och undervisningsarbete inom management, diakoni, religiös- och psykologisk utveckling. Rådgivning och tjänster inom ekonomi t ex försäkringar, familjejuridik, bokföring och närliggande områden. Försäljning av varor som befrämjar rekrea- tion och mänskligt välbefinnande t ex biljard, dart och boule.

Idag är Roland Management av bolagstypen Enskild firma.

Roland Management är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Roland Management innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Roland Management är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Roland Management så är det följande:

Roland Management har 471112-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.