Aqua - Jorinda

Dalarnas län

Information

Aqua - Jorinda är ett av många verksamheter som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Aqua - Jorinda finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aqua - Jorinda är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-10-14.

Aqua - Jorinda som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1988-03-28. Men sedan 2004-10-14 så har Aqua - Jorinda varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aqua - Jorinda så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-26021.

Hedemora arbetar för att verksamheter som Aqua - Jorinda ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Aqua - Jorinda. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Alternativ hälsovård genom olika massageformer, zonterapi, bodyharmony, akupressur och healing. Terapiverksamhet inom alternativmedicinska området. Försäljning av vattenaktiverare och hälsopreparat och andra hälsotillbehör. Nätverksmarknadsföring av telefoni och hälsopreparat och kursverksamhet samt föreläsningar.

Firmatecknare för Aqua - Jorinda är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aqua - Jorinda och det är följande personer, Siuvatti, Regina Hannele som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Aqua - Jorinda är 520124-XXXX.