Lelle Consulting

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hedemora och Lelle Consulting är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lelle Consulting är ett av dem. Statusen för Lelle Consulting är att Bolaget är aktivt.

Lelle Consulting är ett Enskild firma och skapades 2006-04-26. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Hedemora där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lelle Consulting ska trivas.

Lelle Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Hedemora så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Via uppsökande verksamhet sälja in digitala skyltar till affärer, restauranger, idrottsanläggningar och liknande. Utbilda kunder att hantera digitala skyltar de köpt eller hyrt. Kiropraktisk rörelse. Inköp och försäljning av fiskdelikatesser. Köper från rökerier från Öland och säljer till grossister i Stockholm. Utbildning i personlig utveckling och liknande.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lelle Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Lelle Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Lelle Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2770568.

.

De som är på något sätt har med Lelle Consulting är Andersson, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lelle Consulting har 531221-XXXX som sitt organisationsnummer.