Hedemora Diesel Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av dieselmotorer samt tillbehör och applikationer till motorer, såsom turboladdare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedemora Diesel Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hedemora så är Hedemora Diesel Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 1920-04-21 så skapades Hedemora Diesel Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hedemora Diesel Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hedemora Diesel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556018-7113 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hedemora.

Just nu är Hedemora Diesel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Hedemora Diesel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0225-595800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Coote, Michael Charles Firman tecknas av -Northeast, Gregory Charles i förening med en av -Jans, Tage Kenneth -Lundgren, Christer Sixten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedemora Diesel Aktiebolag är Northeast, Gregory Charles som är född 1963 och har titeln VD, Northeast, Gregory Charles som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Coote, Michael Charles som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Jans, Tage Kenneth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Christer Sixten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Pär Karl Erik som är född 1974 och har titeln RevisorNordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .