Goodholms Fastighetsaktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Goodholms Fastighetsaktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hedemora så är Goodholms Fastighetsaktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 1946-07-12 så skapades Goodholms Fastighetsaktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Goodholms Fastighetsaktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Goodholms Fastighetsaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556047-8330 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hedemora.

Just nu är Goodholms Fastighetsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Goodholms Fastighetsaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0225-15858 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Goodholms Fastighetsaktiebolag är Goodholm, Anders Björn som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Goodholm, Camilla Elvira som är född 1969 och har titeln Suppleant, Pettersson, Stig Tony som är född 1969 och har titeln Revisor, Williamsson, Peter Johan Magnus som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .