Goodholms Färg AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hedemora och Goodholms Färg AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Goodholms Färg AB är ett av dem. Statusen för Goodholms Färg AB är att Bolaget är aktivt.

Goodholms Färg AB är ett Aktiebolag och skapades 1960-02-17. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Hedemora där bolaget finns i jobbar för att bolag som Goodholms Färg AB ska trivas.

Goodholms Färg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hedemora så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med färger, äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Goodholms Färg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Goodholms Färg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Goodholms Färg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0225-12230.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Goodholms Färg AB är Goodholm, Hans Christian som är född 1971 och har titeln VD, Goodholm, Hans Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Goodholm, Kerstin Marie som är född 1978 och har titeln Suppleant, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Goodholms Färg AB har 556071-0575 som sitt organisationsnummer.