Wikmansgården Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Wikmansgården Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Wikmansgården Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wikmansgården Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Wikmansgården Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1972-07-27. Men sedan 2009-07-09 så har Wikmansgården Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björkallén 1, 776 70, Vikmanshyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wikmansgården Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-30520.

Hedemora arbetar för att företag som Wikmansgården Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wikmansgården Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall driva sjukhem och kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wikmansgården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Eriksson, Anne-Charlotte Louise.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wikmansgården Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Anne-Charlotte Louise som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Vanky, Kalman Geza som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vanky, Tomas Josef som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Wikmansgården Aktiebolag är 556167-4275.