Falu Tank Försäljnings Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556219-2772 är organisationsnummer för företaget Falu Tank Försäljnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Falu Tank Försäljnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hedemora som är den kommunen som Falu Tank Försäljnings Aktiebolag finns i.

Falu Tank Försäljnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-08-03 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Falu Tank Försäljnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Falu Tank Försäljnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hedemora som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Falu Tank Försäljnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Falu Tank Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 023-22095 eller genom brev på följande adress:
Matsarvsv. 2, 791 77, Falun

Bolaget skall bedriva försäljning av tankar för förvaring av vätskor med därtill hörande utrustningar. Bolaget skall också bedriva handel med entreprenadmaskiner samt konsultverksamhet i byggbranschen och finansiering samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Falu Tank Försäljnings Aktiebolag och det är Lönnar, Per Johan som är född 1970 och har titeln VD, Lönnar, Per Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnar, Nils Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lönnar, Sonja Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindén, Susann Kristina Elisabet som är född 1972 och har titeln Revisor, Jansson, Inger Ann-Charlotte som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,