Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Hedemora finns det ett Aktiebolag som heter Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag i Dalarnas län. Hedemora är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1982-12-23 så har Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Åsg. 59 B, 776 31, Hedemora. Vi ni istället prata med Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag så kan ni göra det på 0225-15600.

Bolaget skall uteslutande under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedberg, Karl Axel Svante som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Christer Wilhelm som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Järneström, Erik Kristoffer som är född 1918 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorLR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas. .

Advokatfirman Hedberg & Mellberg Aktiebolag har 556223-6553 som sitt organisationsnummer.