Hedemora Bilforum Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva handel med motorfordon och tillbehör samt reparationsverkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedemora Bilforum Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hedemora så är Hedemora Bilforum Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 1983-10-21 så skapades Hedemora Bilforum Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hedemora Bilforum Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hedemora Bilforum Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556235-3473 är organisationsnummret för företaget som finns i Hedemora.

Just nu är Hedemora Bilforum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Hedemora Bilforum Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0225-15550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedemora Bilforum Aktiebolag är Arnberg, Per-Arne som är född 1958 och har titeln VD, Arnberg, Per-Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlander, Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlander, Tyra Märit som är född 1936 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.