Gidlunds Förlag Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556238-4395 är organisationsnummer för företaget Gidlunds Förlag Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gidlunds Förlag Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hedemora som är den kommunen som Gidlunds Förlag Aktiebolag finns i.

Gidlunds Förlag Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-05-10 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gidlunds Förlag Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Gidlunds Förlag Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hedemora som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gidlunds Förlag Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Gidlunds Förlag Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0225-771155 eller genom brev på följande adress:
Djuphällens Gård, 776 01, Hedemora

Bolaget skall bedriva bokförlagsverksamhet samt producera litterära och andra verk inom kulturområdet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gidlunds Förlag Aktiebolag och det är Svedin, Per Anders Gustaf som är född 1971 och har titeln VD, Gidlund, Björn Krister som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gidlund, Sara Kristina Linnéa M som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedin, Per Anders Gustaf som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gidlund, Gertrud Ebba Eugenie D som är född 1938 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEnglund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,