Swed Adaptation Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Swed Adaptation Aktiebolag är ett företag som finns i Hedemora. I Swed Adaptation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnerius, Torsten Axel som är född 1953 och har titeln VD, Gunnerius, Torsten Axel som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnerius, Åsa Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hagman, Pär Karl Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Persson, Kjell Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Swed Adaptation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Swed Adaptation Aktiebolag på telefon 070-3450111.

Bolaget skall bedriva handikappanpassningar av fordon och arbetsplatsanpassningar samt sälja och medverka till försäljning av, för anpassning lämpliga fordon och idka därmed förenliga verksamheter.

Idag är Swed Adaptation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Swed Adaptation Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Swed Adaptation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Swed Adaptation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swed Adaptation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Swed Adaptation Aktiebolag har 556253-1326 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.