Björn Källström Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Björn Källström Aktiebolag är ett bolag som finns i Hedemora. I Björn Källström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Källström, Björn Allan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanström, Inger Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Revisor, Säfvelin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Säfvelin Reviosnsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Björn Källström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Björn Källström Aktiebolag på telefon 0225-65039.

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet samt jordbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björn Källström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Björn Källström Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Björn Källström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Björn Källström Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björn Källström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Björn Källström Aktiebolag har 556280-2339 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.