Ultra Kyl Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Ultra Kyl Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Ultra Kyl Aktiebolag finns. I Hedemora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ultra Kyl Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ultra Kyl Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ultra Kyl Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ultra Kyl Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stureg. 3, 776 35, Hedemora men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0225-774774.

Hedemora arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ultra Kyl Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ultra Kyl Aktiebolag har idag 556285-1583 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ultra Kyl Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av kyl- och värmepumpsanläggningar, service av hushållsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Ultra Kyl Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Esselin, Karl Stig Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Esselin, Katharina Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Yngve Clas Ivar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Esselin, Bo Stig Göran som är född 1935 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gunnarsson, Marie Helén som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.