J Bergman Transport Aktiebolag

Dalarnas län

Information

J Bergman Transport Aktiebolag är ett bolag som finns i Hedemora. I J Bergman Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergman, Johan Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Tage som är född 1958 och har titeln Suppleant, Pettersson, Stig Tony som är född 1969 och har titeln Revisor, Williamsson, Peter Johan Magnus som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J Bergman Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå J Bergman Transport Aktiebolag på telefon 070-6380619.

Bolaget skall utföra godstransporter med lastbil samt entreprenadverksamheter med lastmaskiner ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är J Bergman Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J Bergman Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

J Bergman Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J Bergman Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J Bergman Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J Bergman Transport Aktiebolag har 556297-2678 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.