Övernora Montage AB

Dalarnas län

Information

Övernora Montage AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Övernora Montage AB finns. I Hedemora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Övernora Montage AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Övernora Montage AB har haft sedan 1994-01-01. Övernora Montage AB har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Övernora Montage AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Övernora 408, 776 96, Dala-husby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Hedemora arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Övernora Montage AB Privat, ej börsnoterat.

Övernora Montage AB har idag 556336-1624 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Övernora Montage AB

Bolaget ska bedriva metallegoarbeten,montage av portar, svets- och smidesarbeten inom industri,vägentreprenadarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Övernora Montage AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Karl Jörgen Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Viding, Carina Sylvia Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .