Aktiebolaget Johans Rivningar

Dalarnas län

Information

Aktiebolaget Johans Rivningar är ett av många företag som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Johans Rivningar finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Johans Rivningar är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Johans Rivningar som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1988-12-12. Men sedan 1996-01-01 så har Aktiebolaget Johans Rivningar varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Landsbro, 783 92, Stora Skedvi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Johans Rivningar så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0869036.

Hedemora arbetar för att företag som Aktiebolaget Johans Rivningar ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Johans Rivningar. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall utföra rivningsarbeten samt idka försäljning av begagnat byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Johans Rivningar är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Johans Rivningar och det är följande personer, Hellman, Johan Ola som är född 1946 och har titeln VD, Hellman, Johan Ola som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferens, Tomasz som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Klingström, Jan Göran Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Johans Rivningar är 556344-5476.