Pool Trading i Hedemora Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hedemora och Pool Trading i Hedemora Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Pool Trading i Hedemora Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pool Trading i Hedemora Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pool Trading i Hedemora Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-24. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Hedemora där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pool Trading i Hedemora Aktiebolag ska trivas.

Pool Trading i Hedemora Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hedemora så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, uthyrning av byggnadsutrustning, konsultering inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pool Trading i Hedemora Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Pool Trading i Hedemora Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Pool Trading i Hedemora Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Yngve Clas Ivar -Buske, Lennart Ingemar.

De som är på något sätt har med Pool Trading i Hedemora Aktiebolag är Buske, Lennart Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Yngve Clas Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Rut Margareta Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Gäfvert, Margareta Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gunnarsson, Marie Helén som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Pool Trading i Hedemora Aktiebolag har 556345-6275 som sitt organisationsnummer.