Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Hedemora finns det ett Aktiebolag som heter Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag i Dalarnas län. Hedemora är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1989-01-09 så har Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till HAMRE 1, 776 90, Hedemora. Vi ni istället prata med Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag så kan ni göra det på 0225-13030.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av patent och tillverkningsrätter samt inköp och försäljning av know-how inom mekanisk industri samt dessutom handel med värdepapper och optioner samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wilstrand, Mats Ola som är född 1962 och har titeln VD, Wilstrand, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilstrand, Karl Ragnar som är född 1934 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Wilstrand Innovation i Hedemora Aktiebolag har 556345-8230 som sitt organisationsnummer.