Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag är ett bolag som finns i Hedemora. I Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forslund, Per Erik Richard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnberg, Erik Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Britta Hillevi som är född 1962 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag på telefon 0225-774160.

Bolaget skall idka ny-, till- och ombyggnad, samt försäljning av monteringsfärdiga hus samt äga och förvalta fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Rönnberg & Mattsson Bygg Aktiebolag har 556359-1758 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.