Sveaparkens Tandläkarklinik AB

Dalarnas län

Information

556383-1923 är organisationsnummer för företaget Sveaparkens Tandläkarklinik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sveaparkens Tandläkarklinik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hedemora som är den kommunen som Sveaparkens Tandläkarklinik AB finns i.

Sveaparkens Tandläkarklinik AB har varit registrerat sedan 1990-01-10 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sveaparkens Tandläkarklinik AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sveaparkens Tandläkarklinik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hedemora som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sveaparkens Tandläkarklinik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sveaparkens Tandläkarklinik AB så kan ni göra det på telefon genom 0225-10508 eller genom brev på följande adress:
Borganäsv. 7, 776 31, Hedemora

Bolaget skall bedriva tandvård samt uthyrning av personal, utrustning och lokal.

Det finns olika personer som har en koppling med Sveaparkens Tandläkarklinik AB och det är el Khoury, Antoine som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Abdelnour, Houda som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Haroun, Elias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Haroun, Jean som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Haroun, Karam som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Jakob, Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotKochahsali, Ema som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, Somie, Fadi som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, el Khoury, Chabo som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotel Khoury, Aram som är född 1969 och har titeln Suppleantel Khoury, Naward som är född 1938 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEnglund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor