LEA Mekaniska Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hedemora och LEA Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och LEA Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LEA Mekaniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LEA Mekaniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-02. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Hedemora där bolaget finns i jobbar för att bolag som LEA Mekaniska Aktiebolag ska trivas.

LEA Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hedemora så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LEA Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är LEA Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med LEA Mekaniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6376113.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med LEA Mekaniska Aktiebolag är Andersson, Leif Egon som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Agneta Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Gudmundsson, Bengt Anders Jörgen som är född 1943 och har titeln Revisor, Gudmundssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

LEA Mekaniska Aktiebolag har 556388-2561 som sitt organisationsnummer.