Åke Höglunds Måleri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva målerientreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke Höglunds Måleri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hedemora så är Åke Höglunds Måleri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 1990-11-30 så skapades Åke Höglunds Måleri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Åke Höglunds Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åke Höglunds Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556409-0461 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hedemora.

Just nu är Åke Höglunds Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Åke Höglunds Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0223-22033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke Höglunds Måleri Aktiebolag är Bergman, Yngve Clas Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Rut Margareta Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .