SGH Development Aktiebolag

Dalarnas län

Information

SGH Development Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som SGH Development Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SGH Development Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

SGH Development Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1992-01-09. Men sedan 1996-01-01 så har SGH Development Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hedbyg. 19, 776 33, Hedemora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SGH Development Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5088382.

Hedemora arbetar för att verksamheter som SGH Development Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SGH Development Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva kabel TV-verksamhet och försäljning i anslutning härtill, fastighetsskötsel, bygg och underhåll, handel med värdepapper, consulting i fastighetsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SGH Development Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SGH Development Aktiebolag och det är följande personer, Hjalmarsson, Stig Göte som är född 1959 och har titeln VD, Hjalmarsson, Stig Göte som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Karl Göte som är född 1927 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SGH Development Aktiebolag är 556441-1683.