Förvaltning i Skönvik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Förvaltning i Skönvik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Förvaltning i Skönvik Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förvaltning i Skönvik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan -0001-11-30.

Förvaltning i Skönvik Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1993-08-27. Men sedan 1996-01-01 så har Förvaltning i Skönvik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Damastv. 5, 776 36, Hedemora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förvaltning i Skönvik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-595970.

Hedemora arbetar för att bolag som Förvaltning i Skönvik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Förvaltning i Skönvik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier, äga och förvalta fastigheter, utföra uppdragstjänster inom området friskvård, sjukvård, rehabilitering och omvårdnad samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget har rätt att ställa borgen eller annan säkerhet för förbindelser ingågna av annan till koncernen hörande företag.

Firmatecknare för Förvaltning i Skönvik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Engdahl, Rune Sören Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förvaltning i Skönvik Aktiebolag och det är följande personer, Engdahl, Tomas Rune som är född 1966 och har titeln VD, Engdahl, Tomas Rune som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Roswall, Anders Ludvig Stigsson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engdahl, Anders Rune som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Rune Sören som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallklint, Lars Emil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot.Kallin, Anette Marianne som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Förvaltning i Skönvik Aktiebolag är 556470-5464.