Österling Bygg Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Österling Bygg Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Österling Bygg Aktiebolag finns. I Hedemora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Österling Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Österling Bygg Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Österling Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Österling Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsg. 17, 776 30, Hedemora men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0225-15005.

Hedemora arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Österling Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Österling Bygg Aktiebolag har idag 556474-0164 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Österling Bygg Aktiebolag

Bolaget skall utföra byggentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

I Österling Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österling, Carl Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Salåker, Allan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .