Sjösläntens Konsult & Fastighets AB

Dalarnas län

Information

Sjösläntens Konsult & Fastighets AB är ett företag som finns i Hedemora. I Sjösläntens Konsult & Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Kent Tommy som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gunvor Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sjösläntens Konsult & Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sjösläntens Konsult & Fastighets AB på telefon 0225-14581.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt konsultverksamhet inom byggsektorn.

Idag är Sjösläntens Konsult & Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sjösläntens Konsult & Fastighets AB är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sjösläntens Konsult & Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-10-29 och Sjösläntens Konsult & Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-11-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjösläntens Konsult & Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sjösläntens Konsult & Fastighets AB har 556480-7393 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.