Aegir Seaward & Wear Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aegir Seaward & Wear Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Aegir Seaward & Wear Aktiebolag finns. I Hedemora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aegir Seaward & Wear Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aegir Seaward & Wear Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Aegir Seaward & Wear Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aegir Seaward & Wear Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kalvdansv. 28, 811 38, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-273755.

Hedemora arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aegir Seaward & Wear Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Aegir Seaward & Wear Aktiebolag har idag 556513-3260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Aronsson, Ulf Ingemar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Aegir Seaward & Wear Aktiebolag

Bolaget skall utveckla och tillverka produkter som kugghjul, drev och slitdelar genom höghastighetsformning av homogen metall och metallpulver samt utföra värmebehandling av stål och metaller ävensom därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med marina produkter som kätting med tillbehör, bojar och fendrar.

I Aegir Seaward & Wear Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aronsson, Ulf Ingemar som är född 1943 och har titeln VD, Aronsson, Ulf Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ruuska, Raimo Antero som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Erik Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rothoff, Kent Staffan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Anders som är född 1959 och har titeln SuppleantSjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .