Hedemora Vägentreprenad AB

Dalarnas län

Information

Hedemora Vägentreprenad AB är ett av många företag som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Hedemora Vägentreprenad AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hedemora Vägentreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Hedemora Vägentreprenad AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1996-05-29. Men sedan 1996-01-01 så har Hedemora Vägentreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Turbov. 26, 776 93, Hedemora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hedemora Vägentreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-772011.

Hedemora arbetar för att företag som Hedemora Vägentreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hedemora Vägentreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall utföra reparation och konstruktion av fordon och driva vägentreprenadarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hedemora Vägentreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hedemora Vägentreprenad AB och det är följande personer, Falkeström, Per Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkeström, Björn Olof som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lindén, Susann Kristina Elisabet som är född 1972 och har titeln Revisor, Jansson, Inger Ann-Charlotte som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hedemora Vägentreprenad AB är 556531-6824.