Dala-Ägg i Hedemora AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Dala-Ägg i Hedemora AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hedemora här finns det många olika Aktiebolag. Dala-Ägg i Hedemora AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Hedemora jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Dala-Ägg i Hedemora AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556535-9998.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0225-771160 alternativt besöka eller skicka post till Dala-Ägg i Hedemora AB på följande adress Svinö 65, 776 97, Dala-husby.

Dala-Ägg i Hedemora AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Dala-Ägg i Hedemora AB så sitter följande personer i styrelsen: Morelius, Rolf Elov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Morelius, Karl Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva äggpackning och äggdistribution och därmed förenlig verksamhet.