Oppigårds Bryggeri AB

Dalarnas län

Information

Oppigårds Bryggeri AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Oppigårds Bryggeri AB finns. I Hedemora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Oppigårds Bryggeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Oppigårds Bryggeri AB har haft sedan 2000-01-27. Oppigårds Bryggeri AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Oppigårds Bryggeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsg. 63, 776 31, Hedemora men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0225-772134.

Hedemora arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Oppigårds Bryggeri AB Privat, ej börsnoterat.

Oppigårds Bryggeri AB har idag 556565-4927 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Oppigårds Bryggeri AB

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av öl och andra drycker, bedriva konsultverksamht inom ekonomi och data samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Oppigårds Bryggeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falkeström, Björn Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkeström, Per Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindén, Susann Kristina Elisabet som är född 1972 och har titeln Revisor, Jansson, Inger Ann-Charlotte som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .