Elmasen Contracting Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hedemora och Elmasen Contracting Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Elmasen Contracting Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elmasen Contracting Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elmasen Contracting Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-01. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Hedemora där företaget finns i jobbar för att företag som Elmasen Contracting Aktiebolag ska trivas.

I Hedemora så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elinstallationer och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elmasen Contracting Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Elmasen Contracting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Elmasen Contracting Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8929600.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Elmasen Contracting Aktiebolag är Gunnarsson, Curt Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Hans Mårten som är född 1977 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Börje som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision & EU-stöd i Avesta AB som är född och har titeln Revisor, .

Elmasen Contracting Aktiebolag har 556579-9342 som sitt organisationsnummer.