Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB

Dalarnas län

Information

Bolaget ska tillverka, installera samt utföra service avseende värmepumpar och kylanläggningar. Dessutom ska bolaget tillhandahålla redovisningstjänster och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hedemora så är Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 2000-03-21 så skapades Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB och verksamheten är har F-skattsedel Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB har haft det sedan 2000-05-15.

Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

556588-0563 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hedemora.

Just nu är Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB så går det att nå dem via telefon på 0225-14404 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hägg, Anders Olof -Söderström, Jan Helge Fredrik -Thorsander, Mats Roland

Följande personer är på något sätt aktiva inom Energimultiplikation Kyl- & Värmeteknik i Hedemora AB är Söderström, Jan Helge Fredrik som är född 1963 och har titeln VD, Söderström, Jan Helge Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsander, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hägg, Anders Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, John Roger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Serenius, Per Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotOlhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .