Fam. Olsen Entreprenad AB

Dalarnas län

Information

Fam. Olsen Entreprenad AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Hedemora som är den kommunen där Fam. Olsen Entreprenad AB finns. I Hedemora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fam. Olsen Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fam. Olsen Entreprenad AB har haft sedan 2004-04-09. Fam. Olsen Entreprenad AB har funnits sedan och 2004-04-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fam. Olsen Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Länganv. 6, 776 98, Garpenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0225-22000.

Hedemora arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fam. Olsen Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Fam. Olsen Entreprenad AB har idag 556604-8632 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Fam. Olsen Entreprenad AB

Bolaget skall utföra vatten- och energiborrning, bergssprängning, markentreprenad samt ny- till- och ombyggnadsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fam. Olsen Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsen, Freddy Ludvik som är född 1973 och har titeln VD, Olsen, Freddy Ludvik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsen, Johnny som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsen, Odd Harald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsen, Odd-Einar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln RevisorLR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .