Dala SörBy Växt Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruk, skogsbruk och konsultativa tjänster inom växtodlingsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dala SörBy Växt Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hedemora så är Dala SörBy Växt Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 2001-02-16 så skapades Dala SörBy Växt Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Dala SörBy Växt Aktiebolag har haft det sedan 2001-03-02.

Dala SörBy Växt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-02

556606-7129 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hedemora.

Just nu är Dala SörBy Växt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Dala SörBy Växt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-7414165 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dala SörBy Växt Aktiebolag är Stigers, Carl Gustaf som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Josefsson, Per Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Ivar Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant, Stigers, Lars Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.