Frameland Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Frameland Aktiebolag är ett företag som finns i Hedemora. I Frameland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stoltz, Tom Rikard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Mona Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Frameland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Frameland Aktiebolag på telefon 08-4116838.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med ramar, konst och presentartiklar, köp och försäljning av fast och lös egendom företrädesvis värdepapper och bedriva med detta förenlig verksam- het.

Idag är Frameland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Frameland Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Hedemora arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Frameland Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Frameland Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frameland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Frameland Aktiebolag har 556606-9505 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.